SERVIS VILJUŠKARA

Nudimo klijentima popravku, defektažu, dijagnostiku, održavanje i Full servis svih tipova viljuškara.

U našem servisu se vrše velike popravke i servis viljuškara – generalne motora, kvarovi na menjaču i sl. Servis ML Viljuskari je opremljen svim neophodnim pomagalima i alatom za kvalitetnu i efikasnu uslugu i iza sebe ima dugu tradiciju.

Firma ML Viljuškari takođe poseduje „Mobilni Servisi“ i oni su na raspolaganju 24h, za brzu i efikasnu uslugu na terenu.

servis-viljuskara

Tehnička podrška

U mehaničarskim radionicama, koje su opremljene za popravku viljuškara, radi preko 50 specijalizovanih servisera, koji su konstantno u toku sa najnovijim tehničkim inovacijama. Kombiji, specijalno opremljenih za servis, omogućavaju nam da na bilo kom mestu otklonimo najveći broj kvarova.

full-servis-viljuskara

Full servis

Takođe pružamo mogućnost održavanja viljuškara po sistemu „full service“ po kome nakon izvršenog uvida u stanje viljuškara možemo dati fiksnu cenu za kompletne troškove održavanja na mesečnom nivou.

delovi-viljuskara-slike

Rezervni delovi

U sedištima sedam filijala i u svakoj operativnoj jedinici kod klijenata, nalazi se magacin za rezervne delove u kojima imamo na raspolaganju više od 15000 delova.

SERVIS SA TRADICIJOM

Ogromno iskustvo i dugogodišnja tradicija u servisu i remontu viljuškara, paletara, stakera, dizalica…

GARANCIJA KVALITETA

Najkvalitetniji viljuškari sa garancijom – samo kod nas!

REZERVNI DELOVI I KLASE

Kvalitetni rezervni delovi za sve vrste viljuškara – svih tipova i namena kao i paletara, stakera, dizalica…